Onze technologie

 

Kwaliteit vanaf het begin

Of het nu gaat om een verpakking of een display: wanneer wij een product leveren, moet het onze klanten en hun klanten 100 % overtuigen. Daarom zorgen we ervoor dat we in elk stadium van de productie - van de productie van golfkarton tot de verwerking tot verpakkingen en displays - aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. 

 

Mitarbeiter von Brohl Wellpappe prüft Digitaldruck von Verpackungen
Wellpappen Anlage von Brohl Wellpappe in Mayen

Productie van golfkarton

Op onze locatie in Mayen hebben we een high-speed golfkartonmachine van de Italiaanse fabrikant BP Agnati met een werkbreedte van 2500 mm. Deze machine kent vele uitstekende eigenschappen:

 

  • Snelle kwaliteitswissels dankzij het automatisch klaarleggen van de nieuwe papierrollen
  • Een verminderde belasting van het papier in het eenzijdige deel van de machine door een klein golflabyrint (door middel van een grote bovenste, en kleine onderste riffelwals)
  • Eenvoudig wisselen tussen de verschillende golfprofielen door het cassette-snelwisselsysteem
  • Gering wasbordeffect door een precisiecacheerwerk en een droogsectie zonder aandrukwalsen
  • Zuivere snijkanten dankzij de Razor-Set technologie op de langssnijder
  • Automatisch applicatiestation voor tearstrips en dubbelzijdige tape
  • Registermarkering om PPL (flexovoordruk) te kunnen verwerken

In Föhren beschikken we over een moderne inline golfkarton/cacheermachine met een werkbreedte van 1650 mm. Het is een gezamenlijke installatie van BP Agnati en de cacheerspecialist Stock en combineert de productie van enkelzijdig golfkarton en het cacheren van offsetvellen in één proces. Het heeft een leesunit om registermarkeringen te kunnen detecteren, zodat voorbedrukte rollen ook verwerkt kunnen worden, evenals een applicatiestation voor tearstrips en dubbelzijdige tape.
 

 

Inline Kaschieranlage für Verpackungen bei Brohl Welllpappe in Föhren

Verwerking

Ons machinepark in de 4 productievestigingen Mayen, Föhren, Niederzier en Fleisbach kan zowel golfkarton als massiefkarton verwerken en biedt veel mogelijkheden: 14 drukmachines met in totaal 52 flexo- en 9 offsetdrukeenheden laten niets te wensen over. Dit wordt aangevuld met vellencacheermachines, evenals een singlepass en multipass digitale drukunit. 

 

  • 4 inliners, 2 slotters, 9 flatbed stansen en een Boxmaker geven onze producten hun vorm
  • Wij verlijmen op 5 vouwplakmachines, 3 display lijmrobots, 2 displaylijmtafels, 2 Fassonmachines en een halfautomatische sluitmachine voor grote verpakkingen
  • Daarnaast beschikken we over een vensterlijmunit en diverse kleine verwerkingsmachines voor constructiedelen zoals polsters en vakverdelingen.

 

Mitarbeiter von Brohl Wellpappe in Mayen an der Flexodruck Maschine