Veredeling

Het aanbod van goederen en diensten is enorm en overal lonken aanbiedingen naar de consument. Als je wilt opvallen in deze vloed van mogelijkheden, moet je opvallen. Drukversterkingen zijn uitstekend geschikt om van een mooi pakket een bijzonder pakket te maken. Vooral voor verkoop- of schapverpakkingen, voor displays en presentatie- of geschenkverpakkingen, kunnen afwerkingen het beslissende verschil maken.

 

Wij van Brohl Wellpappe bieden u een breed scala aan mogelijke drukafwerkingen:

  • Lakken op UV- en waterbasis in mat en glanzend.
  • Gedeeltelijk vernissen, waardoor afzonderlijke elementen visueel en haptisch worden benadrukt
  • Haptische coatings die verschillende oppervlakken imiteren, zoals leer of fluweel.
  • Gecombineerde lakafwerkingen met mat-glans effecten
  • Soft-touch lakken met een bijzonder zacht gevoel
  • Technische lakken met antislip-, vet- of waterafstotende eigenschappen
  • Metallic afwerkingen zoals warme of koude foliedruk
  • Foil lamineringen

Coatings

Vloeibare, pasta-achtige bekledingsmaterialen worden tijdens het drukken op het golfkarton aangebracht. Oppervlaktecoatings, gedeeltelijke coatings, en speciale coatings zijn mogelijk. Gedeeltelijke coatings kunnen ook haptische accenten geven. Naast het louter decoratieve aspect van een coating, beschermt hij het product ook in zekere mate. Er zijn een groot aantal verschillende vernissen die zeer verschillende indrukken en haptiek creëren.

 

[Translate to Niederländisch:] Veredlung einer Babor Geschenke-Box
[Translate to Niederländisch:] Mitarbeiter von Brohl Wellpappe während der Veredelung am Standort Föhren

Lamineren van films

Lamineren van folie is meer dan alleen een optische afwerking. Naast het edele glanzende of matte uiterlijk, beschermt het de golfkartonplaat duurzaam tegen vuil, vocht en slijtage.

Een specialiteit onder de folielaminaten zijn de vensterbekledingen.  Uitgesneden kijkvensters worden vervolgens met een transparante folie aan de achterzijde gelijmd, zodat de inhoud van de verpakking zichtbaar is voor de klant. Wij gebruiken metalliserende folies om een verscheidenheid van effecten te creëren in zilver of goud en een brede waaier van variaties.

 

Embossing proces

Wij kunnen uw product een bijzonder hoogwaardige afwerking geven met behulp van koud- en warmfoliedruk. Beide processen zijn overtuigend, zowel visueel als haptisch. Bij hot foil stamping wordt gebruik gemaakt van ondoorzichtige folies, wat betekent dat de onderliggende bedrukking niet zichtbaar is en volledig wordt afgedekt. Dit is anders bij koudfoliedruk, waarbij het beeldmotief doelbewust wordt gebruikt en gecombineerd met effecten. Het onderliggende motief blijft zichtbaar.

 

Schweppes Cola Getränkeverpackung veredelt im Prägeverfahren