Offset drukken

Offsetdruk is met name ideaal voor verkoopverpakkingen van hoge kwaliteit. Dit is een vlak drukprocédé - de drukkende en niet-drukkende delen van de drukvorm bevinden zich op dezelfde hoogte. De voorbehandeling van de drukplaat is doorslaggevend voor het uiterst nauwkeurig drukken. Meestal door anodiseren, zijn er gebieden die inkt vasthouden en gebieden die geen inkt vasthouden. Alleen daar waar inkt door de drukplaat wordt geaccepteerd, zal inkt op het papier zichtbaar zijn.

Offsetdruk is bijzonder geschikt voor fijn en ultrafijn golfkarton voor hoogwaardige verkoop- en schapverpakkingen, displays en reclamemedia. Een vel papier wordt bedrukt met het offset-procédé en vervolgens gelamineerd op golfkarton. Bij Brohl Wellpappe gebruiken wij hiervoor een ultramoderne inline-lamineermachine, de bedrukte vellen worden volautomatisch gelamineerd (gelijmd) op de open golfstructuur van een "eindeloze" golfkartonbaan, waarna verdere verwerking plaatsvindt.

Bij Brohl Wellpappe kunnen wij uw offsetdrukwerk bijzonder snel en voordelig realiseren, omdat ons toegewijde repro-team direct ter plaatse is en zorgt voor een optimale datavoorbereiding en drukplatenproductie in eigen huis.

 

Inline Kaschieranlage für Verpackungen bei Brohl Welllpappe in Föhren
Brohl Wellpappe Föhren Ausbildung Verpackung Kaschieranlage

Offset drukken is altijd het betere alternatief wanneer:

  • de drukvereisten niet langer kunnen worden gegarandeerd, zelfs niet door hoogwaardig flexodruk
  • de verwachte totale oplage laag is en de repro- en drukplaatkosten voor flexodruk niet in verhouding staan tot de andere productiekosten
  • de hoogste prioriteit wordt gegeven aan de consistentie van het drukbeeld

Onbegrensde afwerkingsmogelijkheden

De exacte weergave van het gedrukte beeld tot in het kleinste detail en met exact scherpe contouren in offsetdruk is één ding. Verdere mogelijkheden om verpakkingen van bijzonder hoge kwaliteit te produceren, worden geboden door de talrijke afwerkingsopties (veredeling).

Vooral bij displays en verkoopverpakkingen speelt de visuele en tactiele indruk van de verpakking zelf een grote rol. Wij bieden een breed scala aan afwerkingen die uw verpakking nog individueler maken. Deze omvatten coatings voor het gehele oppervlak, gedeeltelijke UV-coatings en coatings op waterbasis. Hiermee kunt u glanzende verschijningen en accenten op speciale gebieden creëren. Haptische coatings daarentegen bieden een bijzondere tactiele ervaring. Zij simuleren verschillende oppervlakken zoals leder of fluweel. Wij bieden ook combinaties aan zoals mat-glanseffecten of soft-touch.

Folie-lamineringen hebben een zeer edel effect en metallic warm- of koudfoliedruk in goud, zilver of brons zorgen voor die speciale uitstraling. Indien gewenst, kunnen wij ook probleemloos technische coatings aanbrengen. Deze omvatten antislip-, vet- of waterafstotende coatings.

Wij realiseren snelle responstijden dankzij een toegewijd team en de mogelijkheden van in-house datavoorbereiding en drukplaatproductie.

 

[Translate to Niederländisch:] Mitarbeiter von Brohl Wellpappe während der Veredelung am Standort Föhren