Advies & Innovatie

Advies

Wij ondersteunen u van meet af aan 

Ons werk begint vaak al lang voordat we überhaupt de eerste verpakking produceren. Om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent, investeren wij niet alleen in moderne technologie, maar ook in onze medewerkers en onze service. En om ervoor te zorgen dat u van ons altijd het product ontvangt dat het beste bij u past, is een goed advies het begin van alles. Het maakt niet uit of u vragen heeft over ontwerp, drukwerk of productietechnieken. Onze medewerkers nemen alle tijd voor u om samen met u een individuele productoplossing uit te werken.

Eingang Firma Brohl Wellpappe in Mayen Kontakt
Prozessoptimierung und Entwicklung von Verpackungen bei Brohl Welllpappe im Werk Mayen

Procesoptimalisatie

Vanaf het eerste idee tot en met het eindproduct werken wij er consequent aan om onze klanten het beste te bieden. De eerste stap is een nauwkeurige briefing, opdat we passende ideeën kunnen  ontwikkelen ten behoeve van onze klanten en vanzelfsprekend uiteindelijk ook voor de consument.  We analyseren de procesketen van onze klant en zijn klanten. Kortom, onze innovatieve en creatieve designers kunnen samen met onze verpakkingsadviseurs de nodige ideeën voor u bedenken. Wij gebruiken CAD-programma's en andere hulpmiddelen die in de verpakkingsindustrie niet vanzelfsprekend zijn, zoals BCT-Engine en onze verpakkingsdatabase. 
 

Ontwerpcentrum

Op onze locaties in Mayen, Föhren en Niederzier werken in totaal 17 ontwerpers aan het creëren van de best mogelijke verpakkingen en displays voor onze klanten. In samenwerking met onze verpakkingsadviseurs komen onze innovatieve en creatieve ontwikkelingsteams met een aantal ideeen;  van een eerste schets, via virtuele ontwikkelingen met 3D-illustraties, tot aan een eventueel digitaal bedrukt model. Wij staan onze klanten met raad en daad terzijde. Vervolgens implementeren we de ontwikkelingen met behulp van de modernste technologieën uit de verpakkings- en displayindustrie - waarbij we altijd rekening houden met de eisen van de klant op het gebied van kosten, marketing, logistiek en stabiliteit.
 

Display Entwicklung und Design bei Brohl Wellpappe am Standort Niederzier
POS Lösungen von Brohl Wellpappe für den Handel

Verpakkingsdatabase

Om te voorkomen dat we het wiel niet steeds opnieuw moeten uitvinden, helpt onze professionele database voor verpakkingsideeën ons. Elke ontwikkeling die wij uitvoeren wordt gecategoriseerd en gecatalogiseerd, waar elke ontwikkelaar en verkoper toegang tot heeft. Om oplossingen en alternatieven voor onze klanten te zoeken, beschikken onze medewerkers over een rijk aanbod aan gerealiseerde en niet-gerealiseerde verpakkingsideeën. Op deze manier kan onze  verpakkingsdatabase het ontwikkelingsproces en daarmee de "time to market" voor de producten van onze klanten aanzienlijk verkorten.

BCT-Engine

Om voor elk product de optimale verpakking te produceren, bepalen onze medewerkers bij de ontwikkeling van de verpakking welke golfprofielen en papiersoorten het best voldoen aan de stabiliteitseisen. Naast jarenlange ervaring en laboratoriumtestfaciliteiten beschikken zij ook over het softwarepakket  "BCT-Engine" (BCT = Box Compression Test). BCT-Engine biedt een zeer nauwkeurige en vooral praktische voorspellingsbasis om de stapelwaarde te kunnen bepalen. Met behulp van neurale netwerken is van deze software een zelflerend systeem gemaakt. De prognose van de stapelwaarde is gebaseerd op de combinatie van procesinformatie, zoals de gebruikte verwerkingsmachine, het percentage drukoppervlak en een groot aantal BCT tests die in ons laboratorium zijn uitgevoerd. 
 

Brohl Wellpappe Föhren Ausbildung Verpackung Kaschieranlage
Verpackungsentwicklung und Rapid Prototyping bei Brohl Wellpappe

Rapid Prototyping

Vooraf weten wat er later uitkomt...

Vooral wanneer we producten in grote hoeveelheden produceren, moeten we precies weten hoe het eindproduct eruit zal zien. Om al in een zo vroeg mogelijk stadium een precieze indruk te krijgen, doen we aan rapid prototyping.  De visualisatie van verpakkings- of displayprojecten in de besluitvormingsfase. Op basis van het CAD-ontwerp en het drukdesign,  berekenen we 3D-modellen die 360° draaibaar zijn. Voor een nog accurater beeld van het project kunnen we een sample digitaal bedrukken om de geplande afwerking te simuleren en de vorm tastbaar te maken.  (Voorbeeld: glansgraad, reliëfvernis, koudfolie of reliëf met metaalfolie). 

Door dit zo toe te passen, voorkomen we mogelijke fouten in de eindproducten. Wij vervolledigen onze service met zeer kleine oplages voor beurspresentaties, fotoshoots en verkoopgesprekken. Door deze ondersteuning bespaart u veel tijd en geld bij de productontwikkeling.