Logistiek

Service die je bijblijft

Just-in-Time is voor ons niet zo maar een slogan - betrouwbaarheid en een extreme leveringsservice onderscheiden ons. Wij leveren onze goederen precies zoals de klant het wenst en op de afgesproken leverdatum. Naast ons eigen wagenpark hebben we een opslagcapaciteit van 25.000 pallets, omdat golfkartonnen verpakkingen en displays veel ruimte in beslag nemen en veel klanten deze ruimte niet hebben.

 

 

Wagenpark

Ons eigen wagenpark is de basis voor onze leverservice. Onze vloot is gespecialiseerd in "lichtgewicht" golfkarton en bestaat uit 27 vrachtwagens - van 7,5 ton tot 40 ton. Dit maakt het mogelijk om dagelijks maximale flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid te garanderen. 
Ondertussen rijden we met onze eerste Gigaliner - met een lengte van meer dan 25 meter vervoert hij maar liefst het equivalent van 1,5 normale vrachtwagen. Dit ontlast het wegverkeer en vermindert de CO2-uitstoot. 

Brohl Wellpappe LKW Fuhrpark in Mayen

Distributiemagazijn

Verpakkingen  nemen veel ruimte in beslag. Ruimte die veel klanten niet hebben. In veel gevallen kunnen economische partijgroottes alleen worden bereikt door gerichte opslag. Daarom hebben we op een aantal verschillende locaties opslagcapaciteit gecreëerd voor in totaal 25.000 pallets, deze zijn onder andere te vinden in ons hoogmagazijn in Föhren en die voor onze drankverpakkingen in Wittlich.

Copacking

Van de ontwikkeling van verpakkingen en displays tot en met de productie en levering er van; wij bieden alles uit één hand, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Dit omvat ook de service, die wij in ons co-packing center aanbieden: op een oppervlakte van ca. 1800 m2 zorgen wij ervoor dat uw promotiecampagne een echt succes wordt op de Point Of Sale.

Full Service und Co Packing für Displays bei Brohl Wellpappe in Niederzier

Brohl Wellpappe
GmbH & Co. KG

 

Aachener Straße 1  
52382 Niederzier
Tel: +49 2428 805-27
 

Neem contact op