Printexpertise

Verpakkingsdrukwerk op zijn best - Wij brengen kleur in uw bedrijf

De verpakking is de aankleding van uw producten, en ook hier geldt vaak dat de eerste indruk telt!Of het nu gaat om een glamoureuze uitstraling, ingetogen understatement of kleurrijke vrolijkheid - wij hebben zeker het juiste pak voor uw product. Daartoe bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden:

  • Een efficiënte in-house pre-press afdeling
  • Verschillende drukprocédés - afhankelijk van uw eisen.
  • Verschillende afwerkingsmogelijkheden voor verpakkingen en display-oplossingen.

Vanaf het begin zorgt ons bekwame prepress-team ervoor dat uw ideeën precies zo op de verpakking terechtkomen als u ze voor ogen hebt. Professionele lay-out, beeldverwerking, kleurbeheer, drukplaatproductie en nog veel meer worden allemaal in eigen huis gedaan. Ultramoderne machines in Flexo voorbedrukking, Flexo directdruk, Offsetdruk of Industriële Digitaaldruk zorgen ervoor dat wij snel en op een middelenbesparende manier optimale drukresultaten produceren - steeds aangepast aan het gewenste materiaal en uw budgetideeën. De laatste, vaak beslissende, toets wordt aan de verpakkingen en displays gegeven door de verschillende afwerkingen. Bijvoorbeeld UV-coatings van mat tot hoogglans, partiële coatings, haptische coatings, soft-touch coatings, glittercoatings, metaalafwerkingen zoals warm- of koudfoliedruk en technische coatings, bv. met antislip-, vet- of waterafstotende eigenschappen. Soms is de keuze moeilijk. Als uw servicepartner geven wij u graag advies en ontwikkelen wij samen met u de juiste oplossingen.

Industrieller Digitaldruck bei Brohl Wellpappe
Mitarbeiter von Brohl Wellpappe in Mayen an der Flexodruck Maschine
Zwei Mitarbeiter prüfen Flexodirekt Druck in den modernen Produktionshallen in Mayen.

Flexodirectdruk

Met flexodirectdruk bieden wij een drukproces dat op veel verschillende manieren ingezet kan worden en grote voordelen biedt: Bij flexodirectdruk wordt het golfkarton bedrukt, waarbij het drukproces in één keer kan worden gecombineerd met andere verwerkingsstappen en derhalve zeer economisch is. 

Offsetdruk

Bij dit proces wordt een vel papier of karton op een offsetdrukpers gedrukt en vervolgens gecacheerd op een open of gesloten vel golfkarton voor verdere verwerking. Vanaf een bepaalde runlengte combineren we het cacheerproces met de golfkartonproductie op de inline cacheermachine. Offsetdrukken is altijd het betere alternatief indien.

Prüfung Offsetdruck der Firma Brohl Wellpappe am Standort Föhren bei Trier
Industrieller Digitaldruck für Verpackungen bei Brohl Wellpappe in Mayen

Digitaal printen

In de fabriek in Mayen produceren we digitaal drukwerk met een single-pass-machine en zijn we een van de pioniers in industrieel digitaal drukwerk op onze markt. Digitaal drukken biedt onze klanten veel voordelen en opent zo nieuwe toepassingsgebieden.

Veredeling

Op verzoek veredelen wij verpakkingen en displays met UV- en watergedragen coatings. Matte oppervlakken, hoogglansafbeeldingen of spotvernis zijn mogelijk. Speciale lakken simuleren verschillende oppervlakken zoals leer of fluweel. Dit maakt de verpakking “tastbaar”. Wij bieden ook gecombineerde lakken aan met mat-glanseffecten of soft touch. 

Veredelung für Verpackungen und Displays bei Brohl Wellpappe am Standort Föhren
Team der Druckvorstufe von Brohl Wellpappe in Föhren prüft Druckmuster

Pre-press

Een goede voorbereiding is (bijna) alles:

Investeren in een modern machinepark is niet voldoende om op lange termijn uitstekende en reproduceerbare drukresultaten te behalen. Even belangrijk is een intensieve samenwerking met papier- en inktleveranciers en reprohuizen, een goede werkvoorbereiding voor het drukwerk en vooral de opleiding en bij- en nascholing van medewerkers. 

Technologie

Meer

Over ons

Meer
Industriekauffrau am PC telefoniert im Büro von Brohl Wellpappe

Contact

Meer
Mitarbeiter von Brohl Wellpappe in Mayen im Büro

Service

Meer