laatste nieuws

Goud en zilver bij de Display Superstar Award 2021

Na een jaar afwezigheid zijn afgelopen oktober de Display Superstar Awards 2021 weer uitgereikt. Dit is de wedstrijd voor de beste POS-promoties en displayoplossingen van het afgelopen jaar. In totaal waren er 54 inzendingen van 27 verschillende bedrijven.

Tijdens deze prestigieuze prijsuitreiking in Frankfurt am Main is onze 1/4 Chep-display "Love Nature" voor Henkel KGaA bekroond met Goud (categorie displaygoederen) en we hebben Zilver gewonnen voor de "Proviant Summer Activation"-display voor Drinks & More GmbH & Co. KG (categorie Display Groot Plaatsing Goederen Dragen). De ontwerpers waren Nicolette Günter (Brohl Wellpappe) voor "Love Nature" en Rianne Engberink (Brohl Wellpappe) en het bureau REVO voor de display "Proviant Sommer-Aktivierung". 

In de "Love Nature"-display springen de cube's in het oog. De opdracht was 5 zeer verschillende producten optimaal te plaatsen. De opvallende kleuren onderstrepen het verschillende karakter van deze producten en trekken ook gelijk optimaal de aandacht. Er is extra communicatieruimte gecreeerd door de Cube´s aan een staande achterwand te bevestigen. Dit zorgt gelijk voor een betere stabiliteit als de consumenten de goederen uit de display pakken.

 

De "Proviant Summer Activation" display trekt de aandacht met zijn gedetailleerde replica van een fruitpers. Het authentieke fabricageproces van het product en de natuurlijkheid van de ingrediënten worden zo als centraal thema naar voren gebracht. De indruk wordt nog versterkt door de stortkoker in hout-look. De display, die volledig in digitale druk werd uitgevoerd, is veilig en gemakkelijk te transporteren en is snel en eenvoudig op te zetten.