laatste nieuws

GOUD BIJ DE DISPLAY SUPERSTAR AWARD 2022

Wij zijn erg blij met de onderscheiding bij de Display Superstar Award 2022 gisteravond in Mainz. Onze grootschalige plaatsing "Loco Juice" voor Drinks & More GmbH werd bekroond met goud. Christoph Hartz  (Sales Manager Display, Brohl Wellpappe) en Oliver Koob (Account Manager Display, Brohl Wellpappe) namen de prijs in ontvangst. De redenering van de jury: "Zeer opvallende palletdisplay in de vorm van een oversized drankverpakking. Daardoor passen de producten perfect in de display. De uitdaging om een verpakkingsgrootte van slechts 950 x 800 mm te realiseren, werd optimaal opgelost."

Om het nieuwe lifestyle drankje van rapper Luciano - Duitslands meest gestreamde artiest in 2021 - optimaal te presenteren op het POS, ontwikkelde ontwerper Ashley Harris van Brohl Wellpappe Niederzier een  1/1 euro pallet display in de vorm van een oversized drankverpakking. Een kleurrijke blikvanger in de handel. 

Gisteravond werden in de Rheingoldhalle Mainz de beste POS-promoties van het afgelopen jaar gepresenteerd en bekroond. Twee dagen lang draaide alles om de meest innovatieve POS-oplossingen van het jaar 2022. De winnaars werden gekozen tijdens een feestelijke prijsuitreiking in Mainz.