laatste nieuws

Goud en brons bij de Display Superstar Award in Düsseldorf

Op de Display Superstar Award van dit jaar in Düsseldorf ontving Brohl Wellpappe twee prijzen.
Goud werd toegekend voor de display "Disney-Princess" voor Cosnova GmbH (categorie "Kartonnen goederen dragend"). Ontwerper: Nicolette Günter, Brohl Wellpappe.
De display "Komplimentos" voor CFP-Brands werd bekroond met brons in dezelfde categorie. Ontwerp: Ashley Harris (Brohl Wellpappe ) / STEIN Promotions GmbH.

De Nacht van de Sterren met de uitreiking van de Display Superstar Awards vond plaats in het kader van de vakbeurs voor visuele communicatie "viscom" in Düsseldorf, waar alle ingezonden stukken werden tentoongesteld.
In totaal werden 83 displays van 43 bedrijven genomineerd. Een 10-koppige jury van deskundigen bekroonde vervolgens het beste van het beste in een feestelijke sfeer.

Brohl Wellpappe GmbH & Co. KG met het hoofdkantoor in Mayen is een van de modernste producenten van hoogwaardige verpakkingen en displays van golfkarton en massief karton in Duitsland. Het productassortiment omvat een breed scala aan transport- en verkoopverpakkingen en displays van golfkarton of massief karton.

Foto: display Verlags-GmbH, Fotograf Michael Claushallmann

Neem contact met ons op:
Brohl Wellpappe GmbH & Co. KG
Nikolaus-Otto-Str. 3
56727 Mayen
www.wellpappe.de/nl/