laatste nieuws

Een tijdperk komt tot een einde

Vaarwel

Na meer dan 30 jaar bij de onderneming gaat onze collega Detlef Schenk met zijn welverdiende pensioen. In juli is het tijd om afscheid te nemen en het stokje door te geven aan zijn 2 jonge opvolgers. Om ervoor te zorgen dat de overgang goed verloopt, heeft Detlef Schenk de afgelopen twee jaar intensief gebruikt om de twee collega's, Tim Heiser en Jonas Rees, in de buitendienst op te leiden. Detlef Schenk heeft onze verkoopvestiging in Wittlich an der Mosel mede opgebouwd en gemaakt tot wat ze vandaag is. 

Detlef, als keldermeester opgeleid, is door zijn grote deskundigheid in de wijn- en verpakkingssector altijd gewaardeerd als een bekwaam adviseur. Hij kwam al in 1990 bij Brohl Wellpappe in dienst en werkte aanvankelijk in het toenmalige verkoopmagazijn in Wittlich-Wengerohr. In 2004 verhuisde hij vervolgens met zijn team naar de nieuwe locatie op het industrieterrein Wengerohr. Tegenwoordig is onze fabriek in Wittlich een modern verkoop- en logistiek centrum, speciaal voor wijnverpakkingen.

Generatiewisseling

Detlef Schenk geeft het stokje door aan de volgende generatie. Jonas Rees werkt al vele jaren voor Brohl Wellpappe. Hij liep stage als inkoper in onze fabriek in Föhren en volgde daarna een opleiding tot bedrijfseconoom (VWA). Hij is al 2,5 jaar in Wittlich en zal in de toekomst verantwoordelijk zijn voor de wijnbouwgebieden Rheingau, Rheinhessen, Mittelrhein, Badische Bergstrasse en Ahr. 
Tim Heiser is een "jongen van de Moezel". Na zijn leertijd als drukker bij Brohl Wellpappe in Föhren, volgde hij een opleiding tot Meester-Ambachtsman in de drukmedia. Daarna verhuisde hij naar onze locatie in Wittlich. In de toekomst zal Tim verantwoordelijk zijn voor de wijnbouwgebieden Mosel-Saar-Ruwer, Nahe, Baden en Pfalz.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om de heer Schenk hartelijk te danken voor zijn grote inzet gedurende vele jaren en wensen hem het allerbeste voor de nieuwe fase van zijn leven en bovenal een goede gezondheid. 
Wij wensen zijn twee opvolgers Tim Heiser en Jonas Rees een goede start!